top of page

TEMPO

AL # 2018

TEMPO

BXL 26-29 SEPTEMBER

the SOUND of TODAY

muziek

performances

sociale acties

WAT

TEMPO AL TEMPO_2018 (van tijd tot tijd geven) is een internationaal festival van muziekuitvoeringen, sociale acties: concerten, video's, tentoonstellingen, installaties, workshops, ontmoetingen met kunstenaars, geluidswandelingen ... Geboren in 2015 als de evolutie van een ander festival - Sons Libérés met meer dan een decennium aan geschiedenis -bereikt het TAT-festival dit jaar zijn vierde editie.

Dit jaar heet het festival THE SOUND OF TODAY. Dit betekent dat we ons zullen focussen op de huidige tijd, nu en meteen, rekening houdend met de sociale implicaties van wat we doen.

WANNEER

 

Van 16 tot 25 september: vóór het festival zullen weinig participatieve initiatieven worden gelanceerd (workshops, soundscaping ...). Doel: het bevorderen van artivisme en improvisatie door lokale kunstenaars, verenigingen en het publiek te betrekken. Op zondag 16 september neemt de TAT Group volledig deel aan het culturele en ecologische Festival de l'Espoir in de straten van Molenbeek. We zullen onze muziek daar spelen, maar niet alleen!

 

Vanaf de 26e rond Molenbeek zijn er kleine apéroconcerten (lunchtijd) en twee tentoonstellingen. De vrolijke brigade van de artiesten en het publiek ontdekt de lokale geluiden met verschillende plaatsen in de buurt, zie de pagina met geluidswandelingen hier.

WAAR (werk in uitvoering)

 

TAT_2018 zal plaatsvinden in Brussel en meer bepaald in Molenbeek, waar verschillende initiatieven worden voorbereid in samenwerking met vele lokale actoren (instellingen, verenigingen, kunstenaars en eenvoudige burgers). Het Huis van Culturen en Sociale Samenhang van Molenbeek Sint-Jans (HCSS / MCCS) organiseert de belangrijkste concerten en enkele installaties, workshops, enz.

 

Starting from the 26th all around  Molenbeek there will be small apéro-concerts (lunch time) and two exhibitions. The merry brigade of the artists and the public will  discover the local sounds involving various places in the neighborhood, see the  sound walks page here.

WHO (werk in uitvoering)

 

Twintig kunstenaars - uit België, Italië, Spanje, Portugal en het Verenigd Koninkrijk / de VS - zullen deelnemen aan TAT_2018. Voor en tijdens het festival zullen bijeenkomsten en workshops de samenwerking tussen gastartiesten en lokale kunstenaars bevorderen.

TAT_2018 wordt georganiseerd door EXIT_LAB en Collectif INaudible met de steun van de FWB.


Contacten met de media: Pat Lugo, patrizia.lugo@gmail.com, GSM +32 475 566 607

Volg ons op sociale netwerken!

bottom of page